Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toimintaa Lokkilehdossa

Hoitajatoiminta

Yksityishevoset

Valmennukset ja muut tapahtumat

Tallipäivyri - lue tallin arjesta kertovia tarinoita

 

Haluatko hoitajaksi? Siinä tapauksessa lue tämä osio tarkasti, ja jätä sen jälkeen vapaamuotoinen haku vieraskirjaan!

Jokaiselle tallin hevoselle otetaan oma rakastava hoitaja, joka huolehtii hevosen päivittäisestä hyvinvoinnista sekä liikutuksesta. Hevosta hoidetaan kirjoittamalla tallipäivästä tarinoita yhteiseen hoitokirjaan, johon pääset tästä linkistä (linkki löytyy myös Posti-sivulta!). Toiveissamme olisi hoitaja, joka hoitaisi vähintään kerran kuussa, mutta se ei tietenkään ole pakollista, eli emme höngi heti niskaan ja ole antamassa varoituksia erottamisesta. Hoitajan virasta erottaminen tapahtuu, kun hoitotarinoita ei ole ilmestynyt kolmeen kuukauteen, eli hätää ei ole, vaikka aikaa hoitamiseen ei hirveästi olisikaan!

Kirjoittamalla hoitotarinoita saa jokaisesta tarinasta aina jonkin verran virtuaalieuroja (v€), joilla voit ostaa varusteita itsellesi ja hoitsullesi tallikaupastamme Equestrian PRO:sta. Osto tapahtuu siten, että kirjoitat minulle vieraskirjaan listan haluamistasi tuotteista, ja lisään ne kaappiisi. Muistathan tarkistaa, että rahasi riittävät! :)

Valitse hevoset-sivulta mieleisesi hevonen ja pyydä sitä hoitsuksi vieraskirjassa! Joillakin hevosilla on jo hoitaja ja se on merkitty kyseisen hevosen sivulle.

Hoitajien kaapit ja muuta mukavaa löytyy täältä!

 

 

 

Yksityishevoset

Lokkilehtoon on mahdollista tuoda myös ikioma yksityinen hevonen. Tallipaikkoja yksityille hevosille meillä on tällä hetkellä varattuna viisi, mutta niitä saa tarvittaessa lisää pikkutallin puolelta, mikäli paikkoja riittää. Yksityishevosten omistajilla on samat valtuudet kuin hoitajillakin ja kenttää ja maneesia saa käyttää vapaasti. Heinät ja kauraa saa Lokkilehdon puolesta, mutta muut rehut on hankittava itse. Kysy vapaista yksityispaikoista vieraskirjassa! 

Karsinapaikka 150v€ sis. karsinapaikka, tarhapaikka, maneesin ja kentän vapaa käyttö

Puolihoito 230v€ sis. karsinapaikka, tarhaus, ruokinta, maneesin ja kentän vapaa käyttö

Täysihoito 330v€ sis. karsinapaikka, tarhaus, loimitus, ruokinta, karsinansiivous, maneesin ja kentän vapaa käyttö

 

 

 

 Valmennukset

Lokkilehdossa toimivat osaavat ja asiantuntevat valmentajat, joiden valmennuksiin on mahdollista osallistua myös hoitohevosellaan. Joskus järjestämme myös kunnon valmennuspäiviä, jolloin vaaditaan osallistuminen vieraskirjaan. Usein näihin valmennuksiin ovat tervetulleita myös tallin ulkopuoliset ratsukot, niistä infotaan aina kutsussa! Tallin yksityishevoset ja niiden omistajat ovat aina tervetulleita tallin toimintaan, kuten hoitajatkin. Valmennuksista saa tietty kirjoittaa myös tarinan hoitokirjaan! :) Muita tapahtumia järjestämme satunnaisesti, esimerkiksi kilpailuita ja vuodenaikatapahtumia. 

 

Tulevat tapahtumat

28.07.2017 kesäillan maasto

05.08.2017 kouluvalmennus (taso helppo B)

13.08.2017 koulukilpailut

 

Menneet tapahtumat

Ei järjestettyjä tapahtumia!


sivun kuvat © Zuzule

©2019 Lokkilehdon tila - suntuubi.com